Cozze Pizzaovn til Gas med Termometer 17 cm

Cozze pizzaovn

Cozze udendørs pizzaovnen er en drøm for pizza elskere. Den er nem og hurtig at bruge, og giver dig mulighed for at bage lækre pizzaer på kun 2 minutter. Ovnen er stor med en højde på 8,5 cm og kan bruges til både større pizzaer på op til 42,5 cm, samt til indbagte pizzaer og til stegning af kød, fjerkræ og fisk.

Ovnen er forsynet med et termometer, så du nemt kan holde styr på den rette varme, og den er klar til brug efter kun 20 minutter efter tænding. Ovnen er nem at transportere, så du kan bruge den både på altanen, terrassen og på campingturen.

Cozze pizzaovnen leveres med en solid og godkendt pizzasten i cordierite, og kan tilsluttes to typer gas, både mindre camping gasdåser og almindelige gasflasker. Ovnen er også forsynet med en elektrisk tænding, men kræver et 1,5V AA-batteri (medfølger ikke).

Læs også: Få overblikket – sådan vælger du den rigtige pizzaovn!

Alt i alt er Cozze udendørs pizzaovnen et fremragende valg for dem, der ønsker at nyde lækre pizzaer i deres egen have. Den er nem at bruge, nem at rengøre og er designet til at give den bedste pizza oplevelse.

En ovn med mange egenskaber

Fordele ved Cozze udendørs pizzaovn:

  1. Hurtig og nem at bruge: Ovnen er designet til at gøre det nemt at bage pizzaer, med en bred åbning og stenplade, kan man nemt betjene ovnen og give god plads til større pizzaer.
  2. Stor og alsidig: Ovnen er stor og kan bruges til både pizzaer, indbagte pizzaer, stegning af kød, fjerkræ og fisk.
  3. Termometer: Ovnen er udstyret med et termometer, som gør det nemt at kontrollere den rette varme for at få den perfekte pizza.
  4. Nem at transportere: Ovnen er nem at transportere, så du kan bruge den både på altanen, terrassen og på campingturen.
  5. Godkendt pizzasten: Ovnen leveres med en solid og godkendt pizzasten i cordierite.

Ulemper ved Cozze udendørs pizzaovn:

  1. Batteri kræves: Ovnen kræver et 1,5V AA-batteri (medfølger ikke) for at kunne starte.
  2. Ovnen er mere vindfølsom end andre ovne, så varm den op i god tid, i blæsevejr.
  3. Bager du andet end pizza i Cozze, så undgå brød som skal have lang tid.

Læs også: Morsø Forno Spin – Den ultimative pizzaovn til terrassen